Holvi tilitoimisto FreCa Oy
FreCa Oy

FreCa on yksinyrittäjiin erikoistunut tilitoimisto, joka tarjoaa laadukasta palvelua suurella sydämellä. Jos haluat luotettavaa ja ihmisläheisen palvelutavan omaavaa kumppania, ota yhteyttä niin ratkotaan talousasiat yhdessä. Jag betjänar även på svenska, ta gärna kontakt.

0407644881

camilla.fredriksson@freca.fi

https://freca.fi

Aleksinpolku 1, 06100 Porvoo, Finland

Tilitoimisto Digitulos
Digitulos

045 783 444 53

info@digitulos.com

https://www.digitulos.fi/

Luna House, Mannerheimintie 12 B, 00100 Helsinki, Finland

Holvi Tilitoimisto Tilipalvelu Roininen Oy
Tilipalvelu Roininen Oy

Tilipalvelu Roininen Oy on 30 vuotta toiminut perheyritys taloushallinon saralla. Olemme helposti lähestyttävä ja luotettava taloushallinnon kumppani, jonka palvelut ovat oleellinen osa yrityksen arkea, helposti ja joustavasti saatavilla. Ymmärrämme yrittäjien elämää, joten siksi haluamme, että asiakkaamme voivat keskittyä omaan työhönsä ja luottaa, että kirjanpito ja kaikki muutkin taloushallinnon työt tulevat tehdyksi ajallaan.

0400215625

toimisto@tilipalveluroininen.fi

http://www.tilipalveluroininen.fi/

Helsingintie 4-8, 04400 Järvenpää, Finland

Nolvi tilitoimistokumppani Nerobill Oy
Tilitoimisto Nerobill Oy

Kolmen naisen omistautunut tiimi valmiina tukemaan sinua taloudellisella matkallasi. Vuosien kokemuksella tarjoamme sinulle räätälöityjä ratkaisuja ja autamme sinua menestymään. Meidät erottaa henkilökohtainen lähestymistapa talouspalveluihin. Hyödynnämme automaatiota prosessien tehostamiseksi, mutta uskomme vahvasti inhimillisen kosketuksen säilyttämiseen.

+358407299095

sales@nerobill.fi

https://nerobill.fi/

Hämeentie 3, Helsinki, Finland

Kultahamsterin laskenta- ja neuvontatoimisto Oy

Ystävällinen tilitoimisto ammatinharjoittajille, pienille yrityksille ja yhdistyksille. Meiltä saat täsmäapua myös yrityksen perustamiseen ja uuden yrityksesi ensiaskeliin. Meistä saat luottokumppanin yrityksesi tai yhdistyksesi talousasioihin.

040 550 6839

info@kultahamsteri.fi

https://kultahamsteri.fi

Lapinlahdenpolku 8 D 2 krs, 00180 Helsinki, Finland

Holvi tilitoimistokumppani HA Office Oy
HA Office Oy

Erittäin mukava ja tehokas tilitoimisto. Hoidan yrityksesi taloushallinnon kaikki osa-alueet, saat henkilökohtaista asiakaspalvelua ja selkokielistä kommunikointia.

+358505482465

aino@haoffice.fi

https://haoffice.fi

Minipiha 8, 14200 Janakkala, Finland

Holvi kumppani Tilitoimisto Kota
Tilitoimisto Kota – Espoo

Tilitoimisto Kota palvelee osakeyhtiöitä pääkaupunkiseudulla. Turvaa liiketoimintasi oikean tilitoimistokumppanin kanssa. Me neuvomme sinua yrityksen kaikissa talousasioissa.

Holvi kumppani Tilitoimisto Kota
Tilitoimisto Kota – Helsinki

Tilitoimisto Kota palvelee osakeyhtiöitä pääkaupunkiseudulla. Turvaa liiketoimintasi oikean tilitoimistokumppanin kanssa. Me neuvomme sinua yrityksen kaikissa talousasioissa.

0407658339

info@tilitoimistokota.fi

https://www.tilitoimistokota.fi/

Vuorimiehenpuistikko 6, 00140 Helsinki, Finland

SOLIDO

0103194566

solido@solido.fi

https://solido.fi/

Heikkiläntie 7a, Helsinki, Finland

Holvi kumppanitilitoimisto Zadie
Zadie

Kirjanpitopalveluihini kuuluu peruskirjanpito, alv-ilmoitukset, palkanlaskenta,laskutus raportoinnit, veroilmoitusten teko ja tilinpäätökset. Autan myös yrityksen perustamisessa ja esimerkiksi starttirahahakemuksissa. Asiakaskuntani koostuu pienistä toiminimistä, osakeyhtiöistä ja yhdistyksistä.

0458417101

jaana.joensuu@zadie.fi

https://www.zadie.fi/

Harjunsalontie 7, 36220 Kangasala, Finland

TalousTalent

TalousTalent on espoolainen tilitoimisto, joka keskittyy pienten ja keskisuurten yritysten kirjanpitoon.  Keskity rauhassa omaan liiketoimintaasi, me huolehdimme taloushallinnosta!  Selkeän hinnastomme avulla tiedät tarkalleen, mitä kirjanpitosi maksaa.

+358 50 433 9206

info@taloustalent.fi

http://www.taloustalent.fi/

Pääskysenpolku 4, 04320 Tuusula, Finland

Holvi tilitoimisto KT Kirjanpito Oy
KT Kirjanpito Oy TAMPERE

Monet ajattelevat, että kirjanpitäjät ovat kirjanpitäjiä siksi, että he rakastavat numeroita - meille kirjanpitäjän työ on paljon enemmän. Haluamme tuntea asiakkaamme, heidän yrityksensä ja helpottaa yrittäjän arkea. Usein myös kuvitellaan, että kirjanpitäjät ovat vakavia ja tylsiä. Me emme ole.

050 553 3555

info@ktkirjanpito.fi

https://www.ktkirjanpito.fi/

Rautatienkatu 14a, Tampere, Finland

Holvi partner tilitoimisto HelenTilit Oy
Helen Tilit Oy

Luotettavaa ja nopeaa palvelua yli 25 v kokemuksella. Tiedät aina kuka tilisi hoitaa, puhelimeen vastaa aina tuttu kirjanpitäjä. Pitkän uran myötä toimialakirjo on laaja, rakennusalasta erilaisiin hyvinvointipalveluihin. Myös kuljetus- ja maanrakennusala ovat tulleet tutuiksi.

Accountia partners logo
Accountia partners

Tilitoimistopalvelut täysin sähköisesti ja kolmella kielellä (SWE, FI, ENG). Palvelemme mikro- pienyrityksiä ja tavoitteemme on antaa kaikille asiakkaille henkilökohtaista palvelua. Tarjoamme myös yritysneuvontapalveluita. 

0400703700

info@accountiapartners.fi

https://www.accountiapartners.fi/

Oy Accountia Partners Ab, Heikkiläntie 7, Helsinki, Finland

Holvi tilitoimisto eAccount Nordic Oy
eAccount Nordic Oy

Olemme nykyaikainen tilitoimisto, joka ymmärtää yrittäjää. Seuraamme tulosta ja suunnittelemme yhdessä verotuksen osalta järkevät ratkaisut. Meiltä saat taloushallinnon lisäksi apuja monessa yritystoimintaan liittyvässä asiassa, esim. vakuutuksissa, yrityksen perustamisessa tai hakemuksissa. Varaa ilmainen vartti verkkosivuiltamme. Olemme täällä sinua varten!

Advis Account Holvi tilitoimisto
Advis Account Oy – Seinäjoki

Olemme Holvi yhteistyötilitoimisto, jolle voit turvallisesti luottaa yrityksesi taloushallinnolliset tehtävät. Olemme uskollinen kumppani liiketoimintasi alkuhetkistä lähtien, aina kasvuun ja kansainvälistymiseen saakka. Kokeneet asiantuntijamme takaavat sinulle korkealaatuisen palvelun yrityksesi koosta riippumatta. Me autamme sinua menestymään!

Holvi tilitoimisto KT Kirjanpito Oy
KT Kirjanpito Oy HELSINKI

Monet ajattelevat, että kirjanpitäjät ovat kirjanpitäjiä siksi, että he rakastavat numeroita - meille kirjanpitäjän työ on paljon enemmän. Haluamme tuntea asiakkaamme, heidän yrityksensä ja helpottaa yrittäjän arkea. Usein myös kuvitellaan, että kirjanpitäjät ovat vakavia ja tylsiä. Me emme ole.

TJ Accounting & Consulting Oy Ltd

Olemme sähköinen tili- ja konsultointitoimisto. Konttorimme sijaitsee Lapualla, mutta toimimme valtakunnallisesti. Pyrimme paikkariippumattomuuteen kaikessa, ja sähköinen kirjanpito kuuluu osana siihen. We speak English. Hablamos Español.

+358 40 4130 229

info@tjaccounting.fi

https://tjaccounting.fi/

TJ Accounting & Consulting Oy Ltd, Vanhan paukun tie, Lapua, Finland

Holvi Tilitoimisto Talousduo
Talousduo Oy

Talousduo tarjoaa yrityksellesi kaikki taloushallinnon palvelut. Olemme mutkaton ja kaikenkattava moderni tilitoimisto, ja olemme erikoistuneet etenkin pien- ja yksinyrittäjien palvelemiseen. Meiltä saat aina henkilökohtaista ja laadukasta palvelua ja meille voit ulkoistaa kaikki yrityksesi talous- ja henkilöstöasiat. Asiakkaanamme saat oman kirjanpitäjän, jolle voit soittaa aina tarvittaessa ja joka osaa neuvoa sinua selkokielellä. Tarjoamme palveluitamme kiinteään kuukausihintaan, joten voit hyvin ennakoida kirjanpidon kustannukset, etkä joudu vastaanottamaan yllätyslaskuja. Tavoitteenamme on helpottaa asiakkaidemme arkea!

010 517 2630

asiakaspalvelu@talousduo.fi

https://www.talousduo.fi/

Sinikellonpolku 3, 01300 Vantaa, Finland

Talousverkko Kajaani

Digitaalinen, ketterä ja pienyrittäjiä palveleva tilitoimisto. Talousverkko takaa sinulle sujuvan kumppanin taloudenhallintaan. Holvi-asiakkaita palvelevat toimipisteemme ovat Turku, Hyvinkää, Lappeenranta, Mikkeli, Kajaani ja Porvoo.

Holvi tilitoimisto Tilitaltti Talouspalvelut
Tilitaltti Talouspalvelut

Olemme asiantunteva ja joustavasti tavoitettava digiajan tilitoimisto. Pidämme huolen kirjanpidostasi ja neuvomme sinua yrittäjyyden asioissa. Toimialueenamme on koko Suomi. Ota rohkeasti yhteyttä!

SisUkko Tilitoimisto
SisUkko Oy, Porvoo

Yrittäjä, olemme täällä sinua varten! Jätä kirjanpito ja palkanlaskenta meidän huolehdittavaksemme ja keskity rauhassa omaan osaamiseesi. Näin sinulle jää enemmän aikaa oman liiketoimintasi kehittämiseen. - Huom! Porvoon toimipiste sijaitsee CoSpace tiloissa ja toimii vain ajanvarauksella. Tapaamiset sopimuksen mukaan.

SisUkko Tilitoimisto
SisUkko Oy, Myrskylä

Yrittäjä, olemme täällä sinua varten! Jätä kirjanpito ja palkanlaskenta meidän huolehdittavaksemme ja keskity rauhassa omaan osaamiseesi. Näin sinulle jää enemmän aikaa oman liiketoimintasi kehittämiseen.

Holvi Tilitoimisto APL Balance
APL Balance Oy

2015 toimintansa aloittanut APL Balance Oy sijaitsee Porvoossa. Toimisto on moderni ja energinen ja voit olla varma, että taloushallinnon haasteisiisi vastataan ammattitaitoisesti ja tarkasti. Käytössämme on Procountor ja Netvisor –ohjelmistot. Kaikki toimistomme työntekijät ovat sertifioituja Procountor Advisor -osaajia. Ymmärrämme mitä yrittäjän arki on. Teemme talousrutiineistasi helppoja, jotta asiakkaanamme saisit lisää aikaa oman liiketoimintasi hoitamiseen. Tervetuloa!

0400 362 000

holvi@aplbalance.fi

https://aplbalance.fi/

Asentajantie 8, 06150 Porvoo, Finland

Kirjanpitopalvelu Heidi Alho

Advis Account Holvi tilitoimisto
Advis Account Oy – Tampere

Olemme Holvi yhteistyötilitoimisto, jolle voit turvallisesti luottaa yrityksesi taloushallinnolliset tehtävät. Olemme uskollinen kumppani liiketoimintasi alkuhetkistä lähtien, aina kasvuun ja kansainvälistymiseen saakka. Kokeneet asiantuntijamme takaavat sinulle korkealaatuisen palvelun yrityksesi koosta riippumatta. Me autamme sinua menestymään!

Talousavain.net

Talousavain.net tarjoaa Suomen laajuisesti kaikki taloushallinnonpalvelut niille, joita kiinnostaa säästää aikaa, vaivaa ja rahaa! Saat osaavan asiantuntijan neuvot liiketoimintasi aloittamiseen sekä kehittämiseen. Holvin käyttäjille alk. 49 eur/kk.

Talousverkko Mikkeli

Digitaalinen, ketterä ja pienyrittäjiä palveleva tilitoimisto. Talousverkko takaa sinulle sujuvan kumppanin taloudenhallintaan. Holvi-asiakkaita palvelevat toimipisteemme ovat Turku, Hyvinkää, Lappeenranta, Mikkeli, Kajaani ja Porvoo.

Agrotaloushallinto Oy

Agrotaloushallinto Oy tarjoaa kirjanpidon ja taloushallinnon palveluita yrityksille, palvelut räätälöidään yrityksen koon ja tarpeen mukaiseksi. Olemme neuvova ja palveleva tilitoimisto. Toiminta-alueena koko Suomi.

Newbegin Accounting

Newbegin on asiakaslähtöinen ja dynaaminen taloushallinnon konsultoija kokemuksella tilitoimistoalalta vuodesta 1999. Newbegin:in palvelu on ripeää ja henkilökohtaista ja toiminta-alue sekä Suomi että Viro.

(+)358 40 662 3010

info@newbegin.ee

http://newbegin.ee/

Rataskaevu 24-1, 10123 Tallinn, Estonia

Adcount

Adcount on Taloushallintoliiton auktorisoima tilitoimisto pienille yrityksille. Meiltä saat henkilökohtaista kirjanpitoa, isolla sydämellä ja pienillä kuluilla. We offer accounting also fluently in English!

(09) 4257 8260

info@adcount.fi

https://adcount.fi/

Mannerheimintie 12b, 00100 Helsinki, Finland

Select Financial Services

Select, kokonaisvaltainen taloushallinnon kumppani. Ei vain lakisääteistä kirjanpitoa - autamme asiakkaitamme tekemään tuloksellista liiketoimintaa. Meiltä saat apua kaikissa yritystoimintaan liittyvissä kysymyksissä.

(+)358 45 1583 550

hello@selectfinancial.fi

https://selectfinancial.fi/

Töölönlahdenkatu 2, 00100 Helsinki, Finland

Tilitoimisto Lemon Tree

Lemon Tree on tulevaisuuden tilitoimisto, joka haluaa tehdä yrittäjän elämästä mahdollisimman helppoa. Lemon Tree tarjoaa asiantuntevaa kirjanpitopalvelua, keskittyvät olennaiseen ja pitävät asiat yksinkertaisina.

010 517 6021

sales@lemontree.fi

https://lemontree.fi/holvi

Siltasaarenkatu 8-10, Helsinki, Finland

Tilitoimisto X Oy logo
Tilitoimisto X Oy

Tilitoimistomme on erikoistunut palvelemaan pieniä osakeyhtiöitä. Meiltä löydät neuvot niin vero- kuin yhtiöoikeudellisiin kiemuroihin. Asiakkaillemme tarjoamme oman kirjanpitäjän yritystoiminnan tueksi.

+358 40 821 8178

info@tilitoimistox.fi

https://tilitoimistox.fi/

Bofori, Hämeentie 155 C, 00560 Helsinki, Finland

Talousverkko Turku

Digitaalinen, ketterä ja pienyrittäjiä palveleva tilitoimisto. Talousverkko takaa sinulle sujuvan kumppanin taloudenhallintaan. Holvi-asiakkaita palvelevat toimipisteemme ovat Turku, Hyvinkää, Lappeenranta, Mikkeli, Kajaani ja Porvoo.

Talousverkko Hyvinkää

Digitaalinen, ketterä ja pienyrittäjiä palveleva tilitoimisto. Talousverkko takaa sinulle sujuvan kumppanin taloudenhallintaan. Holvi-asiakkaita palvelevat toimipisteemme ovat Turku, Hyvinkää, Lappeenranta, Mikkeli, Kajaani ja Porvoo.

Talousverkko Lappeenranta

Digitaalinen, ketterä ja pienyrittäjiä palveleva tilitoimisto. Talousverkko takaa sinulle sujuvan kumppanin taloudenhallintaan. Holvi-asiakkaita palvelevat toimipisteemme ovat Turku, Hyvinkää, Lappeenranta, Mikkeli, Kajaani ja Porvoo.